Φιλοσοφία

Το ETERNO είναι το αποτέλεσμα του πάθους για το κλασικό στυλ στο ανδρικό ρούχο. Επιλέγουμε υψηλής ποιότητας πρώτες υλες και έπειτα αναλαμβάνει την σύνθεση των ρούχων ένας εξαιρετικός ράφτης προκείμενου να φτάσουμε στο εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

MYRT0887.jpg
MYRT0541.jpg

Φτιαγμένο στα μέτρα σας

Το ETERNO σας παρέχει τη δυνατότητα να παραγγείλετε κοστούμια, σακάκια και παντελόνια φτιαγμένα στα μετρά σας.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μα τεράστια ποικιλία υφασμάτων, από τα καλύτερα εργοστάσια παράγωγης υφασμάτων της Αγγλιας και της Ιταλίας με πολύ μεγάλη ποικιλία σε στυλ και δυνατότητες εφαρμογής και διαμόρφωσης σύμφωνα με τις επιθυμίες σας: full canvas ή half canvas, κλασικό σακάκι με δύο κουμπιά,σταυρωτό σακάκι,peak lapels,παντελόνια κατά παραγγελιά με πιετά ,ψηλόμεσο,με ζωναρι στο πλαι και γιλεκο.

Κατόπιν παραγγελίας

Παίρνουμε το χρόνο και την ευχαρίστηση να σας φτιάξουμε τις βάσεις των ενδυμάτων και καθορίζουμε τις λεπτομέρειες για να διασφαλίσουμε την τελεία εφαρμογή από πάνω έως κάτω. Το ένδυμα είναι κατασκευασμένο στην Ιταλία με το ύφασμα και σύμφωνα με όλες τις λεπτομέρειες της επιλογής σας και θα είναι έτοιμο περίπου σε τρεις έως τέσσερις βδομάδες μετά την παραγγελιά.

MYRT0751.jpg

MYRT0952.jpg

Επιχειρηματική υπηρεσία

Προσφέρουμε μια Επιχειρηματική υπηρεσία που επιτρέπει στις εταιρίες την ευκαιρία να ντύσουν ομοιόμορφα του υπάλληλους τους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή υφάσματος, κοπής και λεπτομέρειας για να δημιουργήσετε μια πλήρη στολή προσαρμοσμένη σε όλες τις διαφορετικές απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.